Kodinomainen ja turvallinen kasvuympäristö lähellä luontoa

Kysy lisää
Kirsikka-ikoni

Päiväkoti Kirsikka on pieni yksityinen päiväkoti Maikunalueella, Nilonkankaalla Kuusamossa. Tarjoamme laadukasta, perhekeskeistä päivähoitoa 1–6-vuotiaille lapsille.

Koti-ikoni

Alueen ainoa kotiruokaa tarjoava päiväkoti

Kirsikassa ruokaillaan rauhassa ja ruuasta nautiskellen. Tarjoamme hyvistä raaka-aineista paikan päällä valmistettua laadukasta kotiruokaa. Lisäksi leivomme yhdessä.

Luonto-ikoni

Rauhallinen sijainti luonnon helmassa

Luonto ja metsäretket ovat tärkeä osa toimintaamme. Suuren pihamme lisäksi teemme jännittäviä tutkimusmatkoja lähimaastoon.

Varhaiskasvatus-ikoni

Lapsilähtöinen ja positiivinen ote varhaiskasvatukseen

Meillä lapsi on yksilö, jonka kehitystä varhaiskasvatus tukee. Kannustamme lapsia hyvässä, positiivisessa hengessä.

Päiväkoti Kirsikka – kodinomaista varhaiskasvatusta luonnon läheisyydessä Kuusamossa

Lähtökohtana työssämme on lasten tarpeiden huomioon ottaminen ja lapsen huomioiminen kasvavana ja kehittyvänä yksilönä. Meillä vanhempien kasvatusnäkemykset toimivat lähtökohtana päiväkodin tekemälle kasvatustyölle ja me tuemme perhettä lapsen kasvussa ja kehityksessä.


Luonto on tärkeä osa tätä toimintaamme, ja vuodenajat näkyvät kausittain erilaisina juhlien, askarteluiden ja leikkien teemana. Ihanteellinen sijaintimme luonnon siimeksessä tarjoaa meille mahdollisuuden pujahtaa lähimetsiin hauskoille ja opettavaisille tutustumismatkoille.

Lue lisää toiminnastamme

Päiväkotiesittely

Päiväkoti Kirsikka on kooltaan pieni, Kuusamon ensimmäinen yksityinen päiväkoti. Hoitopaikkoja Kirsikassa on noin 28 lapselle. Työntekijöitä meillä on viisi, minkä lisäksi käytämme avustavia työntekijöitä varmistaaksemme, että paikalla on aina riittävä määrä aikuisia lapsia kohden.

Kirsikassa lapset saavat kasvaa ja kehittyä positiivisessa ja kannustavassa ympäristössä. Toimimme sisarusryhmäperiaatteella, jossa eri-ikäiset sisarukset voivat olla samassa ryhmässä ja saada ikätasonsa mukaista opetusta ja varhaiskasvatusta kolmessa pienryhmässä. 

Tutustu henkilökuntaamme

Vanhemmille

Hoitopaikan hakeminen Kirsikasta tapahtuu helposti yhteydenotolla meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse, soittamalla numeroon 0400 212 410 tai 040 672 3480. Vaikka päiväkotimme on yksityinen, hintamme ovat samat kuin kaupungin muissa päiväkodeissa. Luonnonläheisen, lapsen ehdoilla tapahtuvan varhaiskasvatuksen ei tarvitse olla kallista. 

Voit hakea Kuusamon kaupungin palveluseteliä kattamaan hoitokustannuksia. Kunnan tuki määräytyy vanhempien tulojen, hoitoajan ja lapsen iän mukaan. Palvelusopimus tehdään perheen ja päiväkotimme välillä, minkä jälkeen voit hakea hoitotukea kaupungilta. 


Päiväkoti Kirsikka on avoinna arkisin ma–pe klo 7:00–16:30.

Jos haluat irtisanoa lapsesi hoitopaikan, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla numeroon 040 672 3480. Asiakasperheen tulee ilmoittaa päiväkotiin hoitopaikan irtisanomisesta ja lapsen viimeisestä hoitopäivästä. Irtisanomisaika on yleensä vähintään kuukausi.

Tutustu hoitomaksuihin

Kuvagalleria

Päiväkoti Kirsikassa seikkaillaan ja touhutaan paljon niin sisällä kuin ulkonakin. Tutkimme maailmaa ja opettelemme uusia taitoja. Kuvagalleriassa voit nähdä millaisia päiviä olemme Päiväkoti Kirsikassa viettäneet. Mukana on muun muassa leivontaa, leikkiä, laulua, retkiä ja juhlia.